Durant el mes de maig, teníem previst realitzar el bloc de JCI Activa’t dedicat a la Comunicació. Degut a les poques inscripcions, a causa de la incompatibilitat de calendari d’alguns interessats, des de l’entitat hem decidit reprogramar aquests cursos per tal de poder-los oferir novament i que els interessats puguin gaudir de formació aplicable tant a la seva vida personal com professional.

És per això que els que estigueu interessats en participar en alguns dels cursos que a continuació us presentem, ens feu arribar un correu a [email protected] per tal de poder-los organitzar novament.

  • Comunicació Efectiva 

El curs de Comunicació efectiva i del llenguatge no verbal té per objectiu dotar als assistents de les eines necessàries per conèixer la millor forma d’utilitzar el llenguatge no verbal en diferents entorns. Transmetre un valor afegit alhora de comunicar-se per aconseguir la major efectivitat possible.

  • Debat 

Debatre és contraposar de forma respectuosa un seguit d’idees entre dues o mes parts. En aquesta petita píndola formativa, intentarem que tingueu els coneixements bàsics de les tècniques de debat, les seves regles, la valoració del jurat i podreu practicar-ne algun, a part de poder buscar sol·lució a aquells dubtes que els participants pugueu tenir. Aquests nocions bàsiques de debat us poden ser de profit alhora d’afrontar reunions professionals i comercials, ja que es tracta de sintetitzar i posar sobre la taula amb claretat els vostres arguments i opinions.

  • Comunicació Protocol·lària

Totes les nostres relacions socials diàries estan marcades per una sèrie de pautes de conducta que podem englobar sota el concepte de protocol. En aquest seminari analitzarem diferents situacions, tant en el sí de la JCI com del dia a dia, i veurem les qüestions protocol·làries i procediments més adequats per cadascun d’aquests entorns.

La inscripció als cursos tindrà un preu de 5€/curs i serà gratuïta pels membres de JCI i socis del Carnet Jove.

Esperem els vostres correus!

Laia Piera, VP Formació 2014