El mes de maig és el mes de fer repàs a la JCI de la feina feta durant els mesos que portem d’any i explicar els projectes que farem fins a acabar-lo.

Imatge

Per aquest motiu, el dia 23 de maig, vàrem organitzar l’Assemblea General Extraordinària de Mig Any de JCI Barcelona, on els diferents directors i membres de junta varen explicar la feina feta durant el Curs i Concurs d’Oratòria de Joves de la Ciutat, el Botigues al Carrer, el JCI Activa’t i els programes A JCI Fem Pinya i A JCI Fem Societat.

Imatge

L’equip organitzador del Sopar del 50è, també ens va donar en primícia l’eslògan de l’acte, “50 anys de Jove Història”.

Us animem a participar en els projectes i activitats que organitzarem en els mesos vinents, començant per la nostra participació en el BizBarcelona, el JCI Activa’t, els actes del 50è i moltes més sorpreses i iniciatives que us anirem informant en les pròximes setmanes.

Laia Urdí
Presidenta 2014