De l’11 al 14 de juny ha tingut lloc la Conferència Europea de la Junior Chamber International a Malta, 4 dies de reunions, formacions, visites a empreses i trobades internacionals amb joves europeus de tot el continent.

La Conferència va començar el dimecres amb la festa d’inauguració a La Valleta i els parlaments institucionals, amb la presència del Primer Ministre de Malta, Exc. Sr. Joseph Muscat.

Imatge

El dijous va començar l’Assemblea General de la Jci Europa, amb la presentació del programa I’m Europe, per reforçar el sentiment de ser ciutadà europeu i amb reunions de networking amb altres països com Alemanya, Holanda, Estònia, Portugal i Suècia per desenvolupar accions conjuntes. Al migdia vàrem tenir l’oportunitat de visitar la fàbrica de Playmobil, instal·lació on es fabriquen el 1,9 milions de figuretes que surten cada any al mercat,acabant la jornada amb la festa de Jci Turquia amb la col·laboració de Jci Alemanya, per promocionar la Conferència Europea de l’any vinent a la Capadòcia.

Imatge

Imatge

El divendres va continuar l’Assemblea General, on el membre de Tarragona, Oscar Hijosa, va presentar la seva candidatura a VP Internacional, vàrem poder fer el curs Jci Admin i participar en el programa, Better Beach, de Responsabilitat Social Corporativa recollint brossa del fons marí de Saint Julian’s. Al vespre vàrem poder gaudir de la festa finlandesa per celebrar l’elecció de la ciutat de Tampere com organitzadora de la EC2016.

quechua MALTA 14 119_redimensionner

 

P1100904

El dissabte vàrem assistir al curs de Jci Effective Meetings i al vespre va tenir l’entrega de premis de Jci Europa i el sopar de gala. Durant la vetllada, el programa organitzat per Jci Barcelona Curs i Concurs d’Oratòria per Joves va resultar guanyador a la categoria de Millor Premi Local pel Desenvolupament d’Habilitats Personals.

Premi Malta 2014

El programa va consistir a impartir amb l’ajuda dels formadors Xènia Castelltort de Jci Igualada i Jordi Plens de Jci Lleida un curs d’oratòria als estudiants de batxillerat dels instituts del barri de Gràcia.

Els millors alumnes de cada institut varen disputar la final al Carrer Gran de Gràcia, durant la jornada de Botigues al Carrer, de manera que promocionàvem el comerç de proximitat. La guanyadora va representar a Jci Barcelona en el concurs nacional d’oratòria, obtenint una menció especial pel seu bon discurs tot i la seva joventut. Per acabar la jornada es va organitzar un Speaker’s Corner obert a tota la ciutat i un concert de grups novells.

4 dies de cursos, reunions i trobades que varen acabar amb una gran emoció pel premi recollit, gràcies a tots els que ho vàreu fer possible.