El dia 5 de juny JCI Barcelona va organitzar, sota la direcció de Rafaela Almeida, un dels tallers de networking del BizBarcelona, per ajudar a fomentar l’emprenedoria de la nostra ciutat.

foto 5

En aquesta ocasió, vàrem voler innovar i presentar un taller de networking però que servís també de formació, i així poder potenciar dos dels pilars de la nostra entitat, les Oportunitats Professionals i la Formació.

El taller el vàrem anomenar Elevator Pitch Networking i el vàrem dividir en tres parts.

foto 1

Primer de tot, vàrem fer una breu explicació de què és un Elevator Pitch i dels trets més importants que hem de tenir en compte quan volem fer una presentació en 1 minut del nostre projecte.

foto 2A continuació, els participants es posaven en grups asseguts en taules rodones i començaven a practicar els seus discursos davant dels companys, mentre se’ls cronometrava i se’ls avisava del temps.
Un dels grups, i de manera rotatòria tots els participants, anaven passant pel grup “d’experts” de JCI. En aquest apartat, els participants seien en privat davant d’un membre de JCI amb experiència i li presentaven en 1 minut el seu projecte. En el temps restant, els “experts” li feien la crítica constructiva de com havien comunicat el projecte, indicant quines millores podia fer en el seu discurs per assolir una comunicació més efectiva.

 

Els participants van agrair una sessió de networking tan innovadora i dinàmica i ens varen animar a seguir treballant en projectes com aquest.

foto 3