Un any més, ha arribat l’estiu i la calor, i amb ells les merescudes vacances.

Per això, i tal com hem fet en els darrers anys, el passat dijous dia 17 de juliol, vàrem fer una trobada de juniors, amics nous i alguns de fa molts anys, a la platja de Barcelona per refrescar-nos una miqueta i desitjar-nos unes bones vacances.platja bcn

Al llarg del vespre ens vàrem trobar més de 15 amics de l’entitat procedents de Barcelona, Sabadell (incloent-hi en Carles Lombarte, President Nacional 2014), Tarragona, Paris i Brussel·les.

Va ser una agradable vetllada on poder conèixer diferents visions de l’entitat, conèixer com es treballa a altres ciutats i altres països, com treballem i com s’havia treballat fa uns anys i, sobretot, oblidar-nos de la calor i les presses per unes hores al costat d’amics.

Bon estiu i ens veiem al setembre!