Cartell ADUB

L’ADUB i JCI Barcelona organitzen un concurs de debat pel proper divendres, 29 de maig, de 17h a 21h, a la Sala d’actes del COACB (C/ Casp, 130 – Barcelona).

Per participar en el concurs és obligatori assistir al curs previ, que es durà a terme el divendres, 22 de maig, de 19h a 21h, a l’Aula 103A, Edifici Històric (pati de Lletres) de la Universitat de Barcelona.

Els equips de debat han d’estar formats per tres membres, un capità i dos oradors. Els tres membres de l’equip participaran en el debat. En cas que un participant no disposi d’equip, l’organització farà tot el possible per posar-lo en contacte amb altres persones en la seva mateixa situació per tal que puguin concórrer. El nombre d’equips és limitat.

El preu d’inscripció, a abonar el dia del curs, és de 10€ per equip.

L’equip guanyador tindrà la inscripció pagada al Congrés Nacional de JCI Catalunya el dia 24 d’octubre a Cambrils, on representarà JCI Barcelona. El guanyador de la final catalana serà el representant de JCI Catalunya a la Conferència Europea de JCI de 2016.

Inscriu-te aquí!