Salut i benestar a l'empresaEl proper dissabte, 27 de juny, JCI Barcelona organitza una jornada solidària sobre “Salut i benestar a l’empresa”.

Es tracta d’una jornada formativa amb 3 temàtiques entorn pràctiques saludables en el dia a dia, de la qual sortireu amb moltes idees per fer més saludables les vostres horas d’oficina.

– La Rozalya Akhmetyanova -cuinera- ens ensenyarà receptes saludables per la carmanyola, per mantenir una dieta sana i equilibrada tota la setmana.

– La Maite Granell -coach- ens parlarà del Coaching i PNL per una comunicació constructiva en el món empresarial.

– Fisioart – fisioteràpia- impartirà un taller de postures correctes a l’oficina.

A més, la jornada serà solidària! La inscripció és gratuïta, però per poder participar cal portar 1 kilo de menjar envasat! (Preferiblement: oli, cereals, llet, sucre o cacau en pols). Tots els aliments recollits es donaran a l’espai d’acolliment el Caliu.

La jornada es desenvoluparà al COACB, a qui JCI Barcelona agraeix la cessió dels espais per desenvolupar l’activitat.

Inscripció gratuïta. Per participar cal aportar 1 kilo de menjar envasat (preferiblement: oli, cereals, llet, sucre o cacau en pols). La recaptació d’aliments es destinarà a el Caliu.

Inscripcions: enviar correu electrònic amb nom i cognoms dels assistents a: [email protected] o a través de l’enllaç http://goo.gl/forms/XThiKtfH3y