En l’Assemblea General Extraordinària d’Eleccions celebrada el 24 de gener a la seu de JCI Catalunya a Barcelona, es va aprovar per unanimitat la candidatura a presidenta 2016 de Gisela Esqué Bosch. També es va aprovar per unanimitat la candidatura a vicepresidenta executiva de Georgina Rodríguez.

Durant la posterior Assemblea General Ordinària de Traspàs de Poders, Marta Flores, presidenta 2015, va traspassar el càrrec a la presidenta 2016, Gisela Esqué. Per acord unànime de l’Assemblea, es va aprovar la Junta 2016 amb els següents càrrecs i persones:

  • Presidenta 2016: Gisela Esqué
  • Past-presidenta: Marta Flores
  • Secretària i vicepresidenta executiva: Georgina Rodríguez
  • Tresorer: Jordi Trunas
  • Assessora legal i vicepresidenta d’extensió: Marina Aylagas
  • Vicepresidenta de comunicació: Anna Parramon
  • Relacions institucionals: es comptarà amb lel suport de la senadora Laia Urdí