Coincidint amb el 35è aniversari del Dia Internacional de la Pau, i en el marc del moviment global impulsat per la Jove Cambra Internacional #PeaceIsPossible, la Jove Cambra Internacional de Barcelona ha organitzat la 1a Ruta de la Pau a la ciutat.

El programa, dirigit per Jesús Espinoza, ha permès els assistents conèixer el paper de la ciutat de Barcelona, la ciutadania i alguns dels seus personatges il·lustres en l’establiment de la pau d’una forma amena i participativa. Aquesta primera edició ha atansat els participants a Pau Casals, les Assemblees de Pau i Treva, la Carta de la Pau a les Nacions Unides, les mobilitzacions de la ciutadania a favor de la pau i Barcelona com a ciutat d’acollida, entre d’altres, a fi de generar cultura de pau.

ruta

 

Tota la informació sobre la campanya Peace Is Possible la trobareu a:

peace-is-possible-logo