1 de febrer – Sopar de germanor de JCI Barcelona

El primer dia del mes vàrem celebrar un sopar de germanor entre els i les júniors de l’entitat i joves interessats en JCI Barcelona per a parlar dels propers programes, de l’entitat i passar una bona estona. En aquesta trobada vàrem tenir com a convidat al president de la cambra local de JCI Reus, l’ Adrià Agramunt, que va explicar la seva experiència com a júnior i president als interessats. Per altra banda, també vam donar a conèixer JCI Barcelona a més persones tot planificant alguns programes de cara a aquest any.

 11 de febrer – Assistència al Carnaval de Reus

Un any mes els companys i companyes de JCI Reus han organitzat una carrossa per al carnaval de la seva ciutat, una carrosa amb més de 250 participants!! Enguany JCI Barcelona hi hem pogut assistir, i el nostre president Jordi Trunas i la nostra secretaria Marina Sala han pogut gaudir d’un gran programa en una jornada molt festiva.

 

 

15 de febrer – Assemblea general extraordinària de JCI Barcelona

Vàrem celebrar una Assemblea General extraordinària per als júniors de JCI Barcelona per tal de tractar nous punts d’interès per l’entitat.

 

 

17 de febrer – Calçotada de JCI Tarragona

El passat dissabte 17 de febrer, JCI Barcelona va estar present a la Calçotada organitzada per JCI Tarragona, a través del seu President Jordi Trunas. La jornada va començar competint en un paintball, on els equips es van dividir entre membres de JCI Tarragona i assistents externs a JCI Tarragona, entre els que hi havia també la Presidenta Nacional de JCI d’enguany, Míriam València, essent aquests els que finalment es van endur la victòria.

Un cop es va acabar el joc, tots plegats van gaudir dels calçots i la carn a la brasa, acabant amb un pastís de postres, aprofitant l’aniversari del President Nacional de JCI 2016, Xavier Bielsa, que havia estat pocs dies abans. Va ser una molt bona diada i, per això, des de JCI Barcelona, els felicitem.

18 de febrer – Assistència a l’Assemblea General Ordinària del Consell Nacional de Joventut de Catalunya

Els nostres júniors Albert Martínez i Georgina Rodríguez varen participar aquest dissabte a la 40ena Assemblea General Ordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. L’Albert actuarà el proper any com a representat de JCI Catalunya a les Assemblees del Consell, mentre que la Georgina ha entrat a formar part del seu secretariat. Va ser una jornada plena d’espais de treball i coneixença d’altres entitats juvenils de tota Catalunya, es varen prendre decisions importants com ara l’aprovació de dues resolucions a favor dels drets dels nens i jovent palestí i del poble saharaui i es va ratificar la 4a Carta Catalana de la Joventut, un document que recull més de 250 reivindicacions del jovent.

24 de febrer – Calçotada de JCI Reus

JCI Barcelona va estar present a la Calçotada organitzada per JCI Tarragona amb el President de l’entitat Jordi Trunas, la Secretària General Marina Sala i l’amic de l’entitat Marcos García, van arribar a Ca l’Oliveta, una masia situada a Riudecols, un poble petit a la vora de Reus.A mesura que van anar arribant membres de JCI Reus i altres assistents, tots plegats vam començar a preparar una mica d’aperitiu per anar fent boca abans de menjar els calçots i la carn a la brasa.

Aquest any, a més, hi va haver una novetat respecte els anys anteriors i és que es va dur a terme un concurs d’all-i-oli, en el que van participar 5 persones. Ja fet l’aperitiu i realitzat el concurs d’all-i-oli vam començar a menjar els calçots tots junts en una gran taula de pedra gaudint del bon temps que ens acompanyava en aquella jornada. Una vegada acabats els calçots, vam anar cap a dins la masia per menjar la carn a la brasa i acabar amb les postres i els cafès.

Va ser una molt bona jornada i JCI Barcelona va estar molt feliç d’haver-hi pogut assistir i aprofitar que un dels nostres potencials júniors d’enguany conegués millor aquesta Entitat i la resta dels nostres companys de Reus.