ENGLISH MEETING – 7 de març

El passat 7 de març, JCI Barcelona vam celebrar el nostre primer English Meeting d’enguany, una jornada informal i distesa, que realitzem de forma mensual, en la que ens reunim diverses persones per prendre alguna cosa mentre practiquem l’anglès.

En aquesta ocasió, ens vam trobar al Pub Anglès Obama de Barcelona i ens van acompanyar el President de JCI Reus d’aquest any, l’Adrià Agramunt, així com també el Vice-President Internacional d’aquest any, en Magí Senserrich. Durant la jornada vam estar conversant de temes diversos i en Magí va aprofitar per explicar-nos les seves visites ja realitzades a diversos països com a Vice-President Internacional. Acabada l’activitat, tots junts vam anar a sopar.

 

CURS DE PROCEDIMENTS PARLAMENTARIS DE JCI REUS –17 de març

El 17 de març, vàrem estar present al Curs de Procediments Parlamentaris organitzat per JCI Reus, amb els formadors Lluís Coscollola i Pol Jiménez. Al curs van assistir el President de JCI Barcelona d’enguany, Jordi Trunas, i la Secretària General, Marina Sala; a més a més de membres de la JCI Reus i la Vice-Presidenta de JCI Sabadell d’enguany, Amina El Khayat. El curs va tenir una durada aproximada de 2 hores, amb una petita pausa, i va consistir en donar-nos les bases generals dels procediments parlamentaris per tal de poder realitzar correctament, amb ordre i fluides les diferents reunions que puguem dur a terme amb la nostra OLM. Un cop acabat el curs, uns quants assistents vam anar a fer el vermut a la Plaça del Mercadal de Reus, on vam estar parlant de diferents temes d’una forma distesa i divertida.

Des d’aquí felicitem novament a JCI Reus pel bon resultat i la bona gestió del Curs de Procediments Parlamentaris.

 

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CONSELL DE JOVENTUT DE BARCELONA – 17 de març

JCI Barcelona va ser present a l’Assemblea General Ordinària del Consell de Joventut de Barcelona celebrada a Nou Barris, sota el lema “L’associacionisme t’encaixa”. Com a JCI Barcelona formem part del Consell, i vàrem poder discutir sobre temàtiques que afecten al funcionament intern de l’entitat, l’aprovació de la memòria i el projecte per l’any 2018, la votació de noves entitats membres i la discussió i votació de resolucions. A les 14h va tenir lloc l’acte públic, que va comptar amb la intervenció de la tintent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz.

 

LA NIT DE JCI IGUALADA 2018 – 17 de març

El passat dissabte 17 de març, JCI Barcelona també va acudir a La Nit organitzada per JCI Igualada, al restaurant Can Bonastre de Masquefa. Van assistir el President de JCI Barcelona d’enguany, Jordi Trunas, i la Secretària General, Marina Sala.

Vam poder gaudir d’un sopar de gala on, durant el mateix, es van realitzar diferents parlaments per part de la Primera tinent d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica i Coneixement, així com de la Presidenta Nacional d’enguany, Míriam València, el President de JCI Igualada d’enguany, Xavier Morros, entre altres. Al mateix temps, es van lliurar diferents premis en diferents categories a membres de la JCI Igualada, per la feina feta durant l’any 2017, i es van explicar els projectes previstos per aquest any 2018. La Nit va finalitzar amb música i festa al mateix restaurant Can Bonastre.

Des d’aquí volem felicitar a JCI Igualada i, en especial, a la Rebeca Álamo, Directora de La Nit 2018, per la seva organització.

SOPAR AMB MEMBRES DE JCI MOUSCRON – 22 de març

El passat 22 de març, els nostres companys de JCI Mouscron van visitar la ciutat de Barcelona. En motiu d’aquesta visita, des de JCI Catalunya, a través de la Presidenta Nacional Míriam València, es va organitzar un sopar distès amb ells i altres membres de qualsevol altra OLM que volgués assistir. Per part de JCI Barcelona, vam estar presents la Past-Presidenta d’enguany, Georgina Rodríguez, el President d’aquest any, Jordi Trunas, i la Secretaria General, Marina Sala. Va ser una trobada divertida, on vam poder conèixer millor joves cambres de fora del nostre territori i vam aprofitar per recomanar-los llocs importants per visitar a Barcelona.