ENGLISH MEETING

5 abril

El passat 5 d’abril, JCI Barcelona vam celebrar el segon English Meeting d’aquest any 2018. Novament ens vam reunir al Pub Obama de Barcelona i vam estar xerrant de temes varis i distesos amb anglès.

Vam estar presents el President de JCI Barcelona d’enguany, Jordi Trunas, la Past-Presidenta Georgina Rodríguez, l’Assessor Legal Albert Martínez i la Secretària Marina Sala. Així mateix, ens va tornar a visitar el President de JCI Reus, l’Adrià Agramunt, a qui li agraïm el seu gran interès amb les activitats que realitzem des de la nostra OLM.

 

PREMIS LLEIDATANS DE JCI LLEIDA 2018

6 d’abril

El passat divendres 6 d’abril, JCI Barcelona va estar present a la VII edició dels Premis Lleidatans organitzat per JCI Lleida, a través del seu President Jordi Trunas i la seva Secretària Marina Sala.

La jornada va començar amb recepció on ens vam anar retrobant amb altres membres de JCI Barcelona i vam poder gaudir d’alguns trucs de màgia realitzats per uns mags convidats per JCI Lleida. Seguidament, es va dur a terme l’entrega dels diferents premis a lleidatans i lleidatanes, per la seva bona feina realitzada en diferents àmbits de la societat; tot acompanyat de música en directe d’orgue i veu. Un cop acabada l’entrega, vam poder gaudir d’un bon sopar, a la vegada que una parella feia demostracions de ball de saló. El sopar va acabar amb una mostra d’hipnotització als que estàvem presents. Finalment, vam estar gaudint d’una mica de ball i música amb un DJ. Per aquells que ho desitgessin, la festa va continuar a la Sala Manolita de Lleida, on també van anar el President i la Secretària de JCI Barcelona.

Des de JCI Barcelona felicitem al Director d’aquesta VII edició dels Premis Lleidatans, Joan Josep Garcia, i al President de JCI Lleida, Francesc Lletjós, per l’organització.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFTERWORK JCI BARCELONA

12 d’abril de 2018

El passat 12 d’abril, JCI Barcelona va organitzar una jornada dividida en dos tipus d’actes. En primer lloc, vam realitzar una reunió interna de la nostra OLM en la que les dues Directores del Congrés Nacional d’enguany que es celebrarà a Barcelona, la Georgina Rodríguez i la Marina Sala, van explicar a altres membres de la OLM quines activitats es durien a terme durant el Congrés, on es realitzaria i què hi havia organitzat fins a aquella data, tot fent partícips als diferents juniors d’aportar qualsevol idea que pogués servir-nos. En aquesta reunió interna, que es va dur a terme al Garage Beer Co. De Barcelona, el President Jordi Trunas, la Tresorera Anna Parramon i dos “futuribles”, en Marcos García i en Xavier Vallcorba, van acompanyar a les co-directores del Congrés Nacional d’enguany.

Després de la reunió, els membres de la JCI Barcelona ens vam trobar amb membres d’altres OLM’s per fer un afterwork al Hyde Club de Barcelona. En aquesta trobada ens van acompanyar el Vicepresident Internacional d’enguany, en Magí Senserrich, la Vicepresidenta Nacional Sara Rué, el Tresorer Nacional Marc Rué i el President de JCI Reus Adrià Agramunt. Aquesta segona part de la jornada va ser organitzada per l’Assessor Legal de JCI Barcelona, l’Albert Martínez, que també ens va acompanyar durant l’afterwork. Va ser una activitat molt profitosa, ja que es van poder fer avenços del Congrés Nacional, a la vegada que ens vam retrobar amb altres companys de JCI en un ambient distès i divertit. Agraïm des de JCI Barcelona a tots els nostres membres i a altres membres de la JCI per fer que fos una gran jornada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JORNADA FORMATIVA+ROOM ESCAPE

21 d’abril de 2018

El dissabte 21 d’abril vàrem realitzar una jornada formativa i lúdica per tal d’aportar eines formatives als nostres júniors i amics i crear un espai distés i amè on compartir experiències i donar a conèixer l’entitat; a l’activitat, organitzada pel Marcos Garcia, van participar-hi júniors d’arreu de Catalunya. Primerament es va dur a terme el curs d’Start, per a facilitar el coneixement de l’entitat per part dels nous membres, i després el de Direcció i Gestió d’equips, que contribueix a millorar les habilitats dels i les joves en aquest àmbit. Paral·lelament als cursos de formació, els participants també van participar de la iniciativa Nomáscolillasenelsuelo que tenia lloc a la Plaça del Sol de Gràcia, tenint l’oportunitat de conèixer al seu impulsor. Totes dues formacions varen ser realitzades per les formadores de JCI Barcelona Marta Flores i la Laia Urdí. Seguidament tots els participants juntament amb la Junta Nacional van compartir un dinar i, tot formant tres equips, van realitzar 3 escape rooms per a posar en pràctica allò aprés al curs de gestió d’equips i crear sinergies entre ells. Dos dels equips van aconseguir sortir.. el tercer no! Qui és qui? ;p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOPAR DE SANT JORDI DE JCI TARRAGONA 2018

21 d’abril de 2018

Després de la jornada formativa, JCI Barcelona va estar present al Sopar de Sant Jordi organitzat per la JCI Tarragona, a través del seu President Jordi Trunas, la seva Past Presidenta Georgina Rodríguez, la seva Secretària Marina Sala i el Marcos García. Abans del sopar va haver una recepció on vam poder gaudir d’un espectacle de màgia als exteriors del restaurant. Seguidament i un cop a taula, el sopar va iniciar amb els parlaments de la Directora del programa Ainara Gandia, del President del Senat a Tarragona Francesc Montguió, de la Presidenta Nacional Míriam València i, finalment, del President de JCI Tarragona d’enguany Raül Gil.

Des de JCI Barcelona volem felicitar a tots els membres de JCI Tarragona i, en especial, a la Directora del programa i al seu President per la bona organització d’aquest Sopar de Sant Jordi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMIS TOYP’S JCI 2018

26 d’abril

El passat dijous 26 d’abril, JCI Barcelona va estar present a l’entrega dels Premis TOYP’s realitzada a Girona, organitzada per la Fundació Privada de Joves Cambres de Catalunya. En representació de JCI Barcelona va assistir el President Jordi Trunas, acompanyant al Sr. Andreu Pujol i Mas, com a guanyador del premi Jove Excel·lent en Afers Polítics, Legals o Governamentals; i en representació del Sr. Paulo Rodrigues – qui malauradament no va poder assistir- com a guanyador del premi Jove Excel·lent en Innovació Mèdica.

Durant la jornada es van atorgar els demés premis a la resta de guardonats, entre ells, companys d’altres OLM’s a qui, des de JCI Barcelona, felicitem.

Un cop acabada la gala d’entrega de premis, es va dur a terme un pica-pica al mateix Teatre de Girona i, seguidament, alguns membres de JCI van anar a sopar plegats.