ASSEMBLEA DE MIG ANY JCI CATALUNYA, TARRAGONA

ENGLISH MEETING
7 de juny

El passat 7 de juny, JCI Barcelona vam celebrar el quart English Meeting d’aquest any 2018.
Aquesta vegada ens vam tornar a reunir al Restaurant Can Guitó de Barcelona.
En aquesta ocasió ens van acompanyar membres de JCI d’altres indrets del món: la Nashantara, past-presidenta de JCI Curaçao, que ha vingut a viure a Barcelona i el Daniel, de JCI Ecuador, que està estudiant a la ciutat. Finalment, la Dana, que estudia i viu aquí a Barcelona i que va venir a través del nostre Assessor Legal, l’Albert Martínez.
Tots plegats vam estar parlant en anglès sobre les diferents cultures, així com també sobre la seva visió respecte la ciutat de Barcelona. De les converses van sorgir grans idees que es poden dur a la pràctica a Jove Cambra de Barcelona com a activitats i ells van estar contents de poder ajudar en tot el que fes falta.

 

REPRESENTACIÓ DE JCI BARCELONA A LA CONFERÈNCIA EUROPEA A RIGA
Del 19 al 22 de juny de 2018

El nostre President, Jordi Trunas, va estar present a la Conferència Europea que enguany s’ha celebrat a Riga, juntament amb la Delegació Catalana que hi va assistir. A més, en Jordi va realitzar la formació del “facilitator” que permet conèixer les tècniques de formació que han de seguir els formadors.