Àrees d’actuació

arees

La JCI agrupa la seva activitat en quatre principals àrees:

Formació

En aquest camp s’agrupen les oportunitats de superació personal. Per una banda, tota una sèrie de cursos i seminaris -organitzats i realitzats per formadors professionals i membres de la Jove Cambra- ajuden els membres a ser millors oradors en públic, a desenvolupar les seves habilitats directives, i a millorar les seves tècniques de comunicació, entre molts d’altres. A més a més, participar del dia a dia de JCI ens dóna la possibilitat de desenvolupar tasques administratives relacionades amb l’organització, finances, promoció, relacions públiques, supervisió, etc. És a dir, tot allò que comporta participar de la gestió d’una entitat.

Desenvolupament social i cultural

Aquesta àrea ens dóna l’oportunitat de treballar per la millora de la nostra comunitat/ciutat. És important tenir inquietuds i iniciatives sobre aspectes que tenen incidència en el nostre entorn. Analitzant les necessitats i mancances, es dóna forma a projectes sempre basats en el treball en equip i amb l’objectiu d’aportar alguna cosa positiva a la nostra comunitat, ja sigui a través de projectes de conscienciació social, solidaritat, etc. És el camp idoni per a posar en pràctica les habilitats que hem adquirit en els cursos de superació personal i desenvolupament individual.

Desenvolupament econòmic i oportunitats professionals

En un entorn on es fomenten les relacions personals a través del treball en equip i establint relacions arreu del món, es poden intercanviar idees de negoci i realitzar transaccions comercials amb altres membres interessats d’altres Joves Cambres del país i del món, en una xarxa de més de 200.000 membres.

Internacional

La Jove Cambra és un moviment internacional, que neix a Estats Units i s’escampa arreu, essent present en l’actualitat a més de 120 països en els 5 continents. Aquest fet ens dóna l’oportunitat d’establir relació amb joves de tot el món amb cultures i interessos molt diferents, però sempre amb l’esperit de compartir inquietuds i experiències. D’aquesta manera els membres de Jove Cambra podem adquirir major consciència d’allò que succeeix a altres indrets del món, coneixent què passa i per què passa, i acabem essent persones més tolerants i amb la ment més oberta.